Algemene elektriciteitswerken

Onder algemene elektriciteitswerken valt alles wat met elektriciteit te maken heeft in- en uit uw huis, appartement, kantoor- of winkelruimte.
Alsook doen wij renovatie- of nieuwbouwprojecten.
 
Bij ons kunt u een volledige elektrische installatie laten leveren op maat van uw woning, waarbij steeds een goede prijs- kwaliteitsverhouding wordt afgeleverd.
 

Domotica

Wat is domotica?

Domotica is het geïntegreerd systeem dat alle elektrische toestellen in de woning bedient en beheert, met als doel een verhoging van het comfort, de flexibiliteit, de communicatie, de veiligheid en het energiegebruik.

Hoe werkt het?

Bij een domotica-installatie werken dimmers, lichtpunten, stopcontacten, motoren en ‘sensoren’ zoals touchscreens, temperatuurvoelers, schakelaars en bewegingsdetectoren op elkaar in.

Ventilatiesystemen

Gaat u bouwen of wenst u een woning te renoveren?

Wij installeren het juiste ventilatiesysteem op maat.
 
Ventilatie is noodzakelijk om de luchtkwaliteit te behouden en verwijdert het vocht gecreëerd door onze dagelijkse activiteiten.
Een ventilatiesysteem biedt u verse en gezonde lucht in uw woning.
 

Verlichtingstechnieken

Met goede verlichting staat of valt een huis. Het helpt je taken uit te voeren, bevordert een uitstraling of geeft een zacht, knus gevoel. Bij de planning van de verlichting voor uw huis moet men rekening houden met de activiteiten die plaatsvinden en wat je probeert te bereiken. De sleutel tot succes is het vinden van een ​​goede balans voor de behoeften van elke kamer.